Waarom doen?

In een gesprek van slechts 10 minuten bespreken wij hoe uw bedrijf de beste telecom krijgt.
Het adviesgesprek is gratis en vrijblijvend. Wil u direct een adviesgesprek aanvragen ? Vraag snel uw adviesgesprek aan.

Altijd persoonlijk

U verdient het om de beste ervaring te krijgen. Daarom kunt u direct persoonlijk contact met ons krijgen. Om in contact te komen met 1 van onze adviseurs kunt u een terugbel verzoek indienen. We bellen u binnen 30 minuten terug (tussen 9.00-17.30 uur) of u belt ons gratis tijdens kantooruren: 085-4840484.

In 3 stappen bent u klaar

1. In een vrijblijvend gesprek met uw adviseur bespreekt u de wensen van uw bedrijf.
2. Samen met de adviseur bepaalt u wat goed werkt en wat beter kan.
3. U krijgt vrijblijvend advies. Direct regelen? Dat kan, ook als u geen KPN-klant bent.

Waar krijg ik advies over?

U kunt over Internet, Vast Bellen, Mobiele telefonie & Cloud advies krijgen. Wilt u eerst meer weten over de producten? Klik op meer informatie.

Nieuw: combineer & krijg meer

Als u bij ons meerdere diensten afneemt, profiteert u van extra voordeel. Klanten met Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen worden door ons beloont met extra voordelen!

De Combinatie Voordelen

1. 5% korting op de vaste abonnementskosten van Internet, Vast Bellen en Mobiel
2. Verdubbeling van mobiele data, belminuten en sms’jes
3. Gratis licenties van F-Secure Computer Protection

Liever niet bellen?

Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken. Daarom belt onze adviseur u binnen 30 minuten terug. Liever zelf bellen? Dat kan op 085-4840484. Onze adviseurs zijn tijdens kantooruren bereikbaar. Toch liever een adviseur in de ogen kijken? We maken graag een afspraak met u.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

22 oktober 2019

7 redenen waarom een moderne werkplek voor het mkb beter werkt

Handig toch, al die tools op je privé smartphone. In een paar tellen heb je alweer een nieuwe app waarmee je nog makkelijker kan chatten, bestanden deelt of bewerkt. Een nieuwe telefoon? In een handomdraai zijn al je apps, foto’s en andere data weer gesynchroniseerd. Was het ook maar zo gemakkelijk met de devices en apps voor de zaak! Het is tijd voor een moderne, veilige werkplek!