Bekijk onze
vacatures

Klantenservice
Bel 085 484 04 84 

KPN Zakelijk Mobiel Flexibel

Met Zakelijk Mobiel Flexibel kunt u op alle fronten onbezorgd zaken doen, met de kwaliteit die u van KPN gewend bent en een supersnelle mobiel internet ervaring door 4G. Zakelijk Mobiel Flexibel biedt u de mogelijkheid altijd te kunnen bellen en internetten. U zit niet vast aan een bundel, maar u betaalt voor wat u verbruikt. 

Zakelijk Mobiel Flexibel

Zakelijk Mobiel Flexibel is in feite het klassieke mobiele abonnement. De vaste maandelijkse abonnementskosten zijn laag en daarbij betaalt u naar gebruik. Een ideaal abonnement voor iedereen die niet veel belt, sms't en internet. 

 

Zakelijk Mobiel Flexibel SIM Only

Kiest u voor Zakelijk Mobiel Flexibel, maar wilt u geen nieuwe mobiele telefoon bij uw abonnement? Met een SIM Only abonnement kan dat. U blijft bellen met uw eigen telefoon en ontvangt alleen een SIM-kaart. Bovendien betaalt u een lager abonnementsbedrag per maand.

Standaard 4G

Met Zakelijk Mobiel Flexibel kunt u gebruikmaken van de supersnelle mobiel internet ervaring van 4G.

 

Zakelijk Mobiel Flexibel 


Groepstegoed
€ 0,20 /MB
min/sms
€ 0,10 
Snelheid
4G+ KPN snelheid internet
Max. 225 Mbit/s 
Bovenbundel min/sms
€ 0,10 
 Bovenbundel MB's
€ 0,20
Sim Only
€ 10,14 
/mnd

 

Actie

Adviesgesprek aanvragen

 

Vraag snel uw gratis adviesgesprek aan!

Neem contact met mij op

Voor vragen over een order of informatie over een van onze producten kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

Bel mij terug

Nieuws

De 10 minuten upgrade voor ondernemers
06 december 2018

De 10 minuten upgrade voor ondernemers

Voor ondernemers is er altijd iets wat nú moet gebeuren. En tien dingen die kunnen wachten. Daarom heeft MKB-Office nu: de 10 minuten upgrade voor u als ondernemer.

Meer
KPN introduceert Combineer & krijg meer voor MKB klanten
13 november 2018

KPN introduceert Combineer & krijg meer voor MKB klanten

KPN introduceert vandaag Combineer & krijg meer voor MKB klanten. Hiermee worden KPN EEN MKB klanten die Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen combineren automatisch en blijvend beloond met extra voordelen. Deze voordelen heten Combinatie Voordelen. KPN is de eerste provider die zakelijke MKB klanten beloont met extra voordelen wanneer zij meerdere producten afnemen.

Meer